3 Webshops   1 Bestelling   1 Spaarsysteem

Meest gestelde vragen

Hidden Anchor Link

Waarom kan ik nu het beste bij ShaveSavings.com kopen en niet bij de concurrent? ;-)

Ons team werkt keihard om u de beste deal te kunnen geven! Wij staan voor de volgende trefwoorden aan de kant van de klant:
Kwaliteit. Voorraad. Service. Veiligheid. Gemak. Snelheid. Prijs.
Wij zijn geen ééndagsvlieg, we doen dit sinds 2005.

Razor blades discount, all year round! Wij bieden u het hele jaar door de scherpste prijzen, en niet alleen maar als tijdelijke actie! ShaveSavings levert alleen de allerbeste kwaliteit, kijk uit voor goedkope imitaties of afgekeurde scheermesjes die elders verkocht worden! In deze gebruiksvriendelijke webshop kunt u eenvoudig op diverse manieren afrekenen zoals bijvoorbeeld met iDEAL, en uw bestelling wordt snel geleverd. Bovendien hoeft u voor de ontvangst van uw bestelling niet thuis te zijn want wij leveren de scheermesjes (in de meeste gevallen) gewoon door de brievenbus. Maar ook de grotere artikelen of aantallen worden goed verpakt verzonden in een stevige doos! (en mocht u niet thuis zijn dan probeert de postbode het de volgende dag gewoon nog een keer of u ontvangt een briefje dat het bij de buren af te halen is)

Hoe wij de extreem lage prijzen op scheermesjes voor elkaar krijgen?

Zeker niet makkelijk.. Wij hebben allereerst geen duur winkelpand met diverse hoge kosten in het centrum van de stad maar zijn een pure webwinkel. In het belang van onze klanten letten we scherp op onze kosten. Via internet hebben wij een enorm afzetgebied, we kopen daardoor groot in en onderhandelen betere prijzen. Deze besparingen berekenen wij naar u toe door. Dus als u vandaag bij ons koopt dan blijven we er hard aan werken om morgen nog betere prijzen voor u te onderhandelen. Onze groei zal de komende jaren toenemen, dus dat belooft wat..
Bovendien spaart u nu al spaarpunten op, deze kunt u vervolgens later weer bij ons inwisselen waardoor u de artikelen dan nog goedkoper krijgt! Dus vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!

EN, 

Vertel het voort... 

Al onze acties zijn gericht op het leveren van een "Delightful Customer Experience" aan elke klant. ShaveSavings is een kleine onderneming en wij geloven dat hoe groter een bedrijf is, hoe groter het risico is dat het z'n klanten als vanzelfsprekend neemt, of erger: als een statistiek. Wij willen dat u 100% tevreden bent over de kwaliteit van onze service. Onze zeer aantrekkelijke prijzen helpen hier natuuurlijk ook aan mee. Naast onze inkoopkracht en de efficiëntie van ons hele proces, zijn onze artikelen ondermeer goedkoper omdat ShaveSavings geen duur winkelpand en inrichting nodig heeft en ook minder kosten heeft aan verkopers, kassieres, onderhoud en schoonmaak.

 

Hidden Anchor Link

Zijn alle producten echt/origineel?

Absoluut, wij verkopen de originele A-merken met de bijbehorende top kwaliteit.
Het is uiteraard een overtreding van de wet om nagemaakte producten te verkopen en wij bedrijven een eerlijke onderneming.


Hidden Anchor Link

Hoe werkt jullie automatisch spaarsysteem?

Bij ShaveSavings hoeft u niet te denken aan een kortings - of bonuspas wanneer u gaat winkelen.

Automatisch sparen:
Al onze klanten sparen per bestelling automatisch 10 spaarpunten bij elk besteed bedrag aan artikelen boven de € 10,- excl. btw.
Een aankoopbedrag aan producten van meer dan € 20,- ex btw is 20 spaarpunten, meer dan € 30,- ex btw is 30 punten etc.
Deze spaarpunten kunnen gebruikt worden voor korting op een volgende bestelling.
50 spaarpunten is € 2,50 korting, 100 is € 5,- korting, 150 is € 7,50 korting, 200 is € 10,- korting, 250 is € 12,50 korting behalve indien u bij deze bestelling al een kortingscoupon of actiecode inwisselt.
Bij nieuwe aankopen kan de klant het saldo aanspreken of juist laten groeien.
Op de verzendkosten spaart u geen spaarpunten op.

SPAREN:
Aankoopbedragen van artikelen per € 10,-  excl btw = 10 punten.

INWISSELEN:
50 punten zijn in te wisselen voor € 2,50 korting.
100 punten zijn in te wisselen voor € 5,- korting.
150 punten zijn in te wisselen voor € 7,50 korting.
200 punten is € 10,- korting.
250 punten is € 12,50 korting.

Korting op aankoopbedrag incl btw ex verzendkosten.
Kortingspunten zijn NIET in te wisselen bij speciale dagaanbiedingen en niet samen met kortingscode of actiecode. (of/of korting).
Niet inwisselbaar tegen uitbetaling van geld. Opgespaarde punten vervallen na 1 jaar. Wij sturen 1 maand voordat dit gebeurt een herinnering met uw kortingsbedrag naar uw e-mailadres, indien u hier niet op reageerd worden deze punten automatisch in mindering gebracht op uw spaartegoed. Max 250 punten in te wisselen per bestelling.


Hidden Anchor Link

Wat moet ik doen als ik mijn password ben vergeten?

Geen probleem. Kijk naar de “Log-in” sectie rechts boven op de site. Daar klikt u op "Login vergeten”. U komt vervolgens op een pagina waar u uw e-mailadres kunt achterlaten. Binnen enkele minuten nadat u uw e-mailadres hebt ingevoerd, ontvangt u een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op die link om een nieuw wachtwoord op te geven.Verzenden jullie ook catalogussen?

Nee helaas, wij werken momenteel niet met catalogussen en/of bladen. Dit is omdat wij elke dag onze webwinkel actualiseren omdat wij elke dag nieuwe producten binnen krijgen. Bij de tijd dat onze catalogus bij u zou zijn, zou deze al niet meer actueel zijn.


Hidden Anchor Link

Heeft u een andere vraag?

Aarzel niet om uw vraag te stellen, maar mail 'm gewoon naar info@shavesavings.com.
U kunt ook laten weten hoe wij u beter van dienst kunnen zijn in de toekomst. Tenslotte zijn wij er voor u!E-mails ontvangen gedurende kantooruren worden normaal gesproken binnen 1 werkdag  beantwoord. De reactiesnelheid hangt af van eventuele drukte en/of complexiteit van de vraag.

Terug naar boven

even geduld a.u.b