Meest gestelde vragen

 

Waarom kan ik nu het beste bij ShaveSavings.com kopen en niet bij de concurrent? ;-)

Ons team werkt keihard om u het hele jaar door de beste deal te kunnen geven! Wij staan voor de volgende trefwoorden aan de kant van de klant:
Kwaliteit. Voorraad. Service. Veiligheid. Gemak. Snelheid. Prijs.
Wij zijn geen ééndagsvlieg, we doen dit sinds 2005.

Razor blades discount, all year round! Wij bieden u het hele jaar door de scherpste prijzen, en niet alleen als tijdelijke actie! ShaveSavings levert alleen de beste kwaliteit. Kijk uit voor goedkope imitaties of afgekeurde scheermesjes die elders verkocht worden! In deze gebruiksvriendelijke webshop kunt u eenvoudig op diverse manieren afrekenen zoals met iDEAL, en uw bestelling wordt snel geleverd. Bovendien hoeft u voor de ontvangst van uw bestelling niet thuis te zijn want wij leveren de scheermesjes (in de meeste gevallen) gewoon door de brievenbus. Ook de grotere artikelen of grotere aantallen worden goed verpakt verzonden in een stevige doos! 

Het antwoord op de vraag hoe wij deze extreem lage prijzen op scheermesjes voor elkaar krijgen:

Zeker niet makkelijk.... Wij hebben allereerst geen duur winkelpand met diverse hoge kosten in het centrum van de stad maar zijn een pure webwinkel. In het belang van onze klanten letten we scherp op onze kosten. Online hebben wij een enorm afzetgebied. We kopen groot in en onderhandelen over betere prijzen. Deze besparingen berekenen wij naar u toe door. Dus vraag u niet langer af hoe het kan maar profiteer ervan!

EN, 

Vertel het voort... 

Al onze acties zijn gericht op het leveren van een goede service aan elke klant. ShaveSavings is een kleine onderneming en wij geloven dat hoe groter een bedrijf is, hoe groter het risico is dat het z'n klanten als vanzelfsprekend neemt, of erger: als een statistiek. Wij willen dat u 100% tevreden bent over de kwaliteit van onze service. Onze zeer aantrekkelijke prijzen helpen hier natuuurlijk ook aan mee. Naast onze inkoopkracht en de efficiëntie van ons hele proces, zijn onze artikelen ondermeer goedkoper omdat ShaveSavings geen duur winkelpand en inrichting nodig heeft. 

 

Zijn alle producten echt/origineel?

Absoluut, wij verkopen de originele A-merken met de bijbehorende topkwaliteit.
Het is uiteraard een overtreding van de wet om nagemaakte producten te verkopen en wij bedrijven een eerlijke onderneming.

 

 

 

Wat moet ik doen als ik mijn password ben vergeten?

Geen probleem. Klikt u op 'inloggen' rechtsboven op de site. Daar klikt u op "wachtwood vergeten”. (Of op een mobiel via het menu icoontje met 3 streepjes naar Account.) U komt vervolgens op een pagina waar u uw e-mailadres kunt achterlaten. Binnen enkele minuten nadat u uw e-mailadres hebt ingevoerd, ontvangt u een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op die link om een nieuw wachtwoord op te geven.Verzenden jullie ook catalogussen?

Nee helaas, wij werken momenteel niet met catalogussen en/of bladen. Dit is omdat wij elke dag onze webwinkel actualiseren als we nieuwe producten binnen krijgen. Bij de tijd dat onze catalogus bij u zou zijn, zou deze al niet meer actueel zijn.

 

 

Heeft u een andere vraag?

Aarzel niet om uw vraag te stellen! Mail uw vraag naar service@shavesavings.com.
U kunt ook laten weten hoe wij u beter van dienst kunnen zijn in de toekomst. Tenslotte zijn wij er voor u !E-mails ontvangen gedurende kantooruren worden normaal gesproken binnen 1 werkdag beantwoord. De reactiesnelheid hangt af van eventuele drukte en/of complexiteit van de vraag.

© 2005 - 2024 ShaveSavings.com Genoemde handelsmerken, merknamen en gedeeltelijke artikelinformatie zijn eigendom van de respectievelijke houders van de rechten.

Terug naar boven