Non EU: Belasting / douane

DOUANE

Wij versturen vanuit Nederland dus invoer-rechten en douanerechten zijn voor Nederland, België en heel de EU niet van toepassing. Indien je vanuit het buitenland in een land dat buiten Europa ligt een bestelling wilt plaatsen, dan volgt hieronder belangrijke informatie:Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.

BELASTINGEN

Als u een inwoner bent van de EU of als u een bestelling verzend naar een Europees adres, berekenen wij de btw van uw land over uw aankoop. Als uw afleveradres zich buiten de EU begeeft zijn uw bestellingen TaxFree.

© 2005 - 2024 ShaveSavings.com Genoemde handelsmerken, merknamen en gedeeltelijke artikelinformatie zijn eigendom van de respectievelijke houders van de rechten.

Terug naar boven